Fit and Shape

Fysieke en mentale training

Fit & Shape is de meest gevarieerde groepsles met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. De workout bestaat uit een cardio deel en een krachtdeel. Je werkt op plezierige wijze aan je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, een positieve instelling en je mentale en fysieke fitheid. In het krachtdeel gebruiken we een mat, elastiek en gewichten. Fit & Shape laat zien dat sport, plezier en algehele gezondheid gemakkelijk samen gaan.

Deze groepsles is voor iedereen die op een plezierige en gevarieerde wijze wil werken aan zijn of haar fitheid. Fit & Shape is voor iedereen toegankelijk, ongeacht het conditieniveau, omdat er voor alle niveaus opties worden aangereikt. Je hoeft niet fit te zijn om te beginnen, wel mobiel. Fit & Shape is een ideaal programma om je persoonlijke fitheid naar een hoger niveau te brengen.

Fit & Shape is zeer afwisselend doordat iedere oefening weer anders is. De ene helft is een cardio gericht deel met aerobische en dansante moves. De andere helft bestaat uit krachtoefeningen. Je gaat in dat deel actief aan de slag met een elastiek en/of eventueel gewichtjes. De muziek en de instructeur op het scherm zorgen ervoor dat je gemotiveerd wordt om jezelf, voor meer dan 100%, in te zetten voor iedere oefening. Maar natuurlijk bepaal je zelf hoe ver je gaat. Na de les voel je jezelf fit, energiek en soepel.

  • Complete en zeer gevarieerde lichaamstraining
  • Muziek zorgt voor herkenning, motivatie en fun
  • Eenvoudig en met opties, dus voor iedereen geschikt
  • Materiaalgebruik zorgt voor afwisseling in de training
  • Positief effect op botten en gewrichten
  • Verbetering coördinatie, kracht en mobiliteit
  • Verbrand tussen de 400 en 600 calorieën per les

neem contact met ons op voor tijdslot agenda.

En wat kost dit?

Helemaal niks extra's! Fit and Shape is inbegrepen binnen onze abonnementen!