Fit and Shape

Fysieke en mentale training

Fit & Shape is de meest gevarieerde groepsles van Fit XL Heerlen met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. De workout bestaat uit een cardio deel en een krachtdeel. Je werkt op plezierige wijze aan je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, een positieve instelling en je mentale en fysieke fitheid. In het krachtdeel gebruiken we een mat, elastiek en gewichten. Fit & Shape laat zien dat sport, plezier en algehele gezondheid gemakkelijk samen gaan.

Deze groepsles is voor iedereen die op een plezierige en gevarieerde wijze wil werken aan zijn of haar fitheid. Fit & Shape is voor iedereen toegankelijk, ongeacht het conditieniveau, omdat er voor alle niveaus opties worden aangereikt. Je hoeft niet fit te zijn om te beginnen, wel mobiel. Fit & Shape is een ideaal programma om je persoonlijke fitheid naar een hoger niveau te brengen.

Fit & Shape is zeer afwisselend doordat iedere oefening weer anders is. De ene helft is een cardio gericht deel met aerobische en dansante moves. De andere helft bestaat uit krachtoefeningen. Je gaat in dat deel actief aan de slag met een elastiek en/of eventueel gewichtjes. De muziek en de instructeur op het scherm zorgen ervoor dat je gemotiveerd wordt om jezelf, voor meer dan 100%, in te zetten voor iedere oefening. Maar natuurlijk bepaal je zelf hoe ver je gaat. Na de les voel je jezelf fit, energiek en soepel.

  • Complete en zeer gevarieerde lichaamstraining
  • Muziek zorgt voor herkenning, motivatie en fun
  • Eenvoudig en met opties, dus voor iedereen geschikt
  • Materiaalgebruik zorgt voor afwisseling in de training
  • Positief effect op botten en gewrichten
  • Verbetering coördinatie, kracht en mobiliteit
  • Verbrand tussen de 400 en 600 calorieën per les

ON DEMAND: Op ieder vrij uur door jou zelf in te schakelen! 

Fit XL Heerlen heeft maar liefst 150 verschillende virtuele workouts in het assortiment. Deze workouts variëren in soort, intensiteit en tijdsduur (60, 30, 15, 12 minuten). Ieder kwartaal komt er van elke workout een nieuwe release uit. De workouts van ten minste de laatste 4 kwartalen staan continu op de virtual player.

Je bepaalt zelf wanneer je les start en door het gebruik van onze media-player kun je in een paar stappen zelf je programma bepalen, loopt vervolgens de ruimte in en alles start automatisch.

En wat kost dit?

Helemaal niks extra's! Fit and Shape is inbegrepen binnen onze abonnementen!