Fiesta

Swingend een volledige workout

Fiesta is een simpele en heel aanstekelijke dans workout met moves uit verscheidene latin dansstijlen. Het voelt als een avondje uit met je vrienden. Je swingt op de dansvloer. Een perfecte training om vet te verbranden, strakkere spieren te krijgen en je conditie te verbeteren. Dat sporten een feest kan zijn, bewijst Fiesta!

Deze is voor iedereen die al swingend een volledige workout wil. Als je eenmaal de feestelijke workout sfeer hebt geproefd, wil je niet anders meer. Vanwege de laagdrempeligheid is Fiesta geschikt voor iedereen: jong, oud, man, vrouw, kortom iedereen die van een feestje houdt.

De muziek bepaalt de sfeer tijdens de groepsles. De opzwepende beats zorgen ervoor dat je lekker mee wilt dansen. Iedere week oefen je met de verschillende moves totdat je deze onder knie hebt. Zo wordt de intensiteit steeds hoger. Iedereen heeft plezier op de dansvloer en daardoor heb je niet in de gaten dat je effectief werkt aan je lichaam. Vol nieuwe energie ga je weer naar huis.

  • Zeer aanstekelijk en effectief
  • Eenvoudige dansmoves, dus iedereen kan meedoen
  • Boost met positieve energie
  • Leuke muziek die zorgt voor inspiratie, motivatie en een leuke sfeer
  • Verbetering van je conditie, ritmegevoel en figuur
  • Moves met veel impact op BBB-zone (Buik, Billen, Benen)
  • Verbrand ongeveer 450 calorieën per les

ON DEMAND: Op ieder vrij uur door jou zelf in te schakelen! 

Fit XL Heerlen heeft maar liefst 150 verschillende virtuele workouts in het assortiment. Deze workouts variëren in soort, intensiteit en tijdsduur (60, 30, 15, 12 minuten). Ieder kwartaal komt er van elke workout een nieuwe release uit. De workouts van ten minste de laatste 4 kwartalen staan continu op de virtual player.

Je bepaalt zelf wanneer je les start en door het gebruik van onze media-player kun je in een paar stappen zelf je programma bepalen, loopt vervolgens de ruimte in en alles start automatisch.

En wat kost dit?

Helemaal niks extra's! Fiesta is inbegrepen binnen onze abonnementen!