Veelgestelde vragen omtrent de coronamaatregelen

Ja, wij zijn weer geopend!

Dit kan per e-mail via belfeld@fit-xl.nl.

Wij doen ons uiterste best om je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Vanwege de drukte kan het echter net wat langer duren dan je van ons gewend bent.

Door de gedwongen sluiting is er geen personeel aanwezig om de telefoon te beantwoorden. Het is wel mogelijk om via e-mail contact op te nemen.

We vinden het heel vervelend dat je even niet in onze clubs kan sporten. Zodra de lockdown voorbij is en wij weer open mogen van de overheid zullen wij onze compensatieregeling bekend maken.

In de tussentijd delen wij op onze socials allerlei workouts, tips en recepten om je gezondheid op peil te kunnen houden.

Natuurlijk kun je altijd je abonnement opzeggen. Let op: hier geldt de vooraf afgesproken opzegtermijn van één maand.

  • Pauzeren: Deze optie is van toepassing als je niet in staat bent om te sporten door het gevolg van ziekte, blessure, operatie of zwangerschap. Zie de voorwaarden onder punt 4 in onze algemene voorwaarden.
  • Opzeggen: Wij betreuren dat je je abonnement juist in deze moeilijke periode wilt beëindiging. Je kunt opzeggen per einddatum van je contract, met inachtneming van één maand opzegtermijn. Stuur een e-mail naar heerlen@fit-xl.nl als je wilt opzeggen, wij nemen vervolgens contact met je op.
    Let op: nadat je bent uitgeschreven ben je zes maanden uitgesloten van nieuwe acties, mocht je ons toch missen in de toekomst.