Boxercise

Combinatie van bokstraining en fullbody training

Boxercise is een bewegingsvorm, ontwikkeld in samenwerking met de Nederlandse Boksbond en BoxerciseNederland. Boxercise is een intervaltraining van hoge intensiteit op basis van bokstraining. Het verschil met boksen is dat boksen een competitieve (contact) sport is, terwijl Boxercise aspecten van bokstraining omvat, maar non-contact met fitness-elementen. Zie voor meer informatie zie: www.boxercise.nl.

Met Boxercise bij FitXL volg je een anderhalf uur durende workout die een combinatie maakt tussen bokstraining en fullbodytraining. Je krijgt bokstechnieken als stoten, voetenwerk, verdediging en counterpunching aangeleerd. Ook zullen elleboog- en traptechnieken uit het kickboksen getraind worden. Tot slot worden er nog fitnessoefeningen aangehaald, zodat je fit en voldaan de les verlaat!

Het is dus zeer goed voor je algehele conditie (o.a. krachtuithoudingsvermogen). Het doel is het verbeteren van basisaardigheden verbeteren, zoals oog-handcoördinatie, balans, timing en techniek. Alle belangrijke spiergroepen worden getraind. Het is geschikt voor iedereen, alle leeftijden en niveaus van bekwaamheid. Het ontstresst en is vooral intensief en superleuk!

Donderdag

Van 19.00 tot 20.30 uur

 

Reserveer een plek

En wat kost dit?

Helemaal niks extra's! Boxercise is inbegrepen binnen onze abonnementen!